Maak kennis met Optiek van Meer


Onze specialisten

Van maandag tot en met zaterdag staat het team van Optiek van Meer voor je klaar. Een fijn team dat goed samenwerkt en de optimale kennis op de juiste plaats inzet. Vorm samen met onze specialisten het team wat de optimale kijkoplossing creëert. 

Opticien - Contactlensspecialist

Maurice

Administratie - Etaleur

Aryonne

Optometrist - MyopieManager
Britt
Opticien - Contactlensspecialist
Carola
Gastvrouw - Stijladviseuze
Petra
Opticien - Student Orthoptie
Irma

Wij zijn Optiek van Meer

Welkom op onze website, je vind er een heleboel informatie en plant je oogmeting of contactlenscontrole er 24/7 eenvoudig online. Je hebt rechtstreeks toegang tot onze agenda en kunt zo het best passend moment reserveren.

Mis je iets, heb je aanvullende vragen of tips? We horen graag van je! Telefonisch en via Whatsapp zijn we bereikbaar op 0165-383335. Een mailtje naar info@optiekvanmeer.nl of een bezoek aan onze winkel kan natuurlijk ook.

In onze winkel vind je steeds een prachtige collectie monturen die met grote regelmaat voorzien word van nieuwe modellen. We bezoeken een aantal keer per jaar optiekbeurzen in binnen- en buitenland om de laatste trends en mooiste brillen te showen.

Op het gebied van brillenglazen en contactlenzen zijn er constant vernieuwingen wat betreft producten en adviezen. Door bijscholing en het bijwonen van productpresentaties houden we onze kennis up-to-date. We vertellen je er in onze winkel graag alles over.

Een greep uit onze merken