Maak kennis met Optiek van Meer


Onze specialisten

Van dinsdag tot en met zaterdag staat het team van Optiek van Meer voor je klaar. Een fijn team dat goed samenwerkt en de optimale kennis op de juiste plaats inzet. Vorm samen met onze specialisten het team wat de optimale kijkoplossing creëert. 

Opticien en contactlensspecialist
Carola
Allround medewerkster
Petra
Opticien
Irma
Allround medewerker
Milo

Wij zijn Optiek van Meer

Welkom op onze nieuwe site met prachtige nieuwe mogelijkheden! Bureau Faam heeft onze uitstraling flink opgefrist en zo zijn we helemaal klaar voor 2020! Behalve dat de site beter geschikt is voor mobiel gebruik kun je nu je oogmeting of contactlenscontrole online plannen. Je hebt rechtstreeks toegang tot onze agenda en kunt zo het best passend moment reserveren.

We gaan vanaf 2020 afscheid nemen van Hoorpartners. Helaas is de regelgeving rondom het aanmeten en controleren van hoortoestellen door de zorgverzekeraars zodanig gewijzigd dat onze meetruimtes niet meer voldoen.

De ruimte om dit op te lossen ontbreekt en dus hebben we besloten om Optiek van Meer weer volledig optiek te laten worden. Deze verandering zorgt er voor dat we extra veel ruimte in de agenda hebben voor oogmetingen en contactlenscontrole’s.

In onze winkel vind je steeds een prachtige collectie monturen die met grote regelmaat voorzien word van nieuwe modellen. We bezoeken een aantal keer per jaar optiekbeurzen in binnen- en buitenland om de laatste trends en mooiste brillen te showen.

Op het gebied van brillenglazen en contactlenzen zijn er constant vernieuwingen wat betreft producten en adviezen, we vertellen je daar in onze winkel graag alles over.

Een greep uit onze merken

1
Hallo 👋,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by