Optimale prestaties met maximaal zicht!

Zoals je bij het sporten je outfit aanpast aan de sport, vinden wij dat je dit ook moet doen met je zicht en oogbescherming.

Of het nu is met een aerodynamische sportbril, contactlenzen of een super flexibele bril is die tegen elk stootje kan, onze sport is het vinden van de juiste kijkoplossing!

Ons assortiment JULBO Speed sportbrillen garandeert duidelijk, beschermd en nauwkeurig zicht, passend bij de meest intense, de langste, snelste of plezierigste inspanning.

De meeste JULBO sportbrillen kunnen we voorzien van sterkte als je dit nodig hebt voor optimaal zicht, zowel voor veraf als nabij op bijvoorbeeld je sportcomputer.

Kilometers en hoogteverschillen vliegen voorbij als je prestaties plezier worden en daar draagt een goede sportbril zeker aan bij.

De JULBO modellen hebben diverse pasvormen zodat er voor iedere gezichtsvorm een optimaal passende versie is.

Wij zijn fan van meekleurende glazen en JULBO heeft afhankelijk van je sport volop keuze. Uiteraard ook uit verschillende vaste kleuren.

In onze winkel zijn de JULBO modellen te passen en vertellen we graag over alle mogelijkheden wat betreft functies, kleuren en opties om de sportbril op sterkte te maken.

CONTACTLENZEN en SPORT

Draag je een bril en zou je graag sporten zonder, dan zijn daglenzen een prima aanvulling.

Daglenzen zijn zachte contactlenzen voor éénmalig gebruik. Ze zitten comfortabel en worden na gebruik weggegooid, hierdoor heb je altijd optimaal schone contactlenzen.

Misschien helemaal van de bril af? We checken graag of NACHTLENZEN een optie voor je zijn. Deze contactlenzen draag je ’s nachts, ze corrigeren de ogen en overdag kun je scherp zien zonder bril of contactlenzen. Dit is natuurlijk helemaal ideaal tijdens het sporten.

Nieuwsgierig? We checken graag de opties met je.

KIDS en SPORT

KIDS sportbril vanaf €129 (i.c.m. aankoop bril zelfs €75)

  • Voor de kids hebben de superflexibele Milo&Me collectie
  • monturen gemaakt van kunststof die een stootje kunnen hebben en als dat stootje er is buigt de bril net zo makkelijk weer in model zonder dat er scherpe randen tegen het gezicht komen.
Neem contact op

Een greep uit de JULBO collectie

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..