Optimale prestaties met maximaal zicht!

Zoals je bij het sporten je outfit aanpast aan de sport, vinden wij dat je dit ook moet doen met je zicht en oogbescherming.

Of het nu is met een aerodynamische sportbril, contactlenzen of een super flexibele bril is die tegen elk stootje kan, onze sport is het vinden van de juiste kijkoplossing!

REACTIV® Performance glazen

Ontworpen voor alle soorten terrein en onder alle omstandigheden, REACTIV® Photochromic-technologie past glazen onmiddellijk aan het omgevingslicht aan voor een uiterst nauwkeurig zicht, ongeacht het weer.

Ze worden donkerder of lichter als reactie op de intensiteit van het licht. Met uitstekende optische kwaliteit zorgen de REACTIV® Performance glazen voor een contrasterend zicht zowel ’s nachts als bij daglicht, waardoor ze ideaal zijn voor duursporten.

Ons assortiment JULBO Speed sportbrillen garandeert duidelijk, beschermd en nauwkeurig zicht, passend bij de meest intense, de langste, snelste of plezierigste inspanning.

De meeste JULBO sportbrillen kunnen we voorzien van sterkte als je dit nodig hebt voor optimaal zicht, zowel voor veraf als nabij op bijvoorbeeld je sportcomputer.

Kilometers en hoogteverschillen vliegen voorbij als je prestaties plezier worden en daar draagt een goede sportbril zeker aan bij.

De JULBO modellen hebben diverse pasvormen zodat er voor iedere gezichtsvorm een optimaal passende versie is.

Wij zijn fan van meekleurende glazen en JULBO heeft afhankelijk van je sport volop keuze. Uiteraard ook uit verschillende vaste kleuren.

In onze winkel zijn de JULBO modellen te passen en vertellen we graag over alle mogelijkheden wat betreft functies, kleuren en opties om de sportbril op sterkte te maken.

CONTACTLENZEN en SPORT

Draag je een bril, en zou je graag sporten zonder dan zijn contactlenzen een prima aanvulling.

We informeren je graag over de mogelijkheden.

Een veelgebruikte optie is het toepassen van daglenzen. Dit zijn zachte contactlenzen voor éénmalig gebruik. Ze zitten comfortabel en worden na gebruik weggegooid, hierdoor heb je altijd optimaal schone contactlenzen. Omdat je er nauwelijks aan hoeft te wennen zijn deze lenzen prima naast de bril te gebruiken.

Misschien helemaal van de bril af? We checken graag of NACHTLENZEN een optie voor je zijn. Deze contactlenzen draag je ’s nachts, ze corrigeren de ogen en overdag kun je scherp zien zonder bril of contactlenzen. Dit is natuurlijk helemaal ideaal tijdens het sporten.

Nieuwsgierig? We checken graag de opties met je.

KIDS en SPORT

KIDS sportbril vanaf €99

  • Voor de kids hebben we als gebruik naast de goede bril een superflexibele collectie monturen gemaakt van kunststof i.c.m. rubber die een stootje kunnen hebben en als dat stootje er is buigt de bril net zo makkelijk weer in model zonder dat er scherpe randen tegen het gezicht komen.
Neem contact op

Een greep uit de JULBO collectie

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..

1
Hallo ????,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by