Kids Teens Fashion

Kids

Bij ons zijn kinderbrillen niet saai en allemaal hetzelfde. Met een paar mooie en veilige glazen wordt het gaaf en stoer om een bril te dragen!

De collectie kinderbrillen is er altijd al één waar we trots op zijn. We hebben een supertoffe collectie kinderbrillen in huis en mochten we jouw model of kleur niet hebben dan gaan we met alle plezier ons best doen om de juiste bril voor je te vinden bij onze leveranciers.

Een tof montuur moet nog wel worden voorzien van de juiste glazen en ook daar is een uitgebreid assortiment in te vinden. Die glazen moeten natuurlijk passen bij het gebruik van de bril. Ga je er alleen mee naar school, moet er mee gesport worden of is een zonnebril op sterkte de bedoeling. Steeds vaker beseffen ouders dat ook kids niet met één bril op alle momenten het best geholpen zijn en daarom is ook voor kids het hebben van meerdere brillen steeds gebruikelijker.

Naast brillen zijn contactlenzen voor de kids vanaf 9 jaar in veel gevallen ook zeer goed mogelijk. Alle contactlenzen kunnen eerst geprobeerd worden of hebben een proeftijd.

Ook kunnen contactlenzen prima naast je bril en zijn ze superhandig voor het sporten.

Wij informeren jullie graag over contactlenzen voor overdag en zelfs die voor ’s nachts! Stel je voor, je lenzen indoen als je gaat slapen, je doet ze uit als je wakker word en kunt de hele dag scherp zien zonder bril op of contactlenzen in.

KNUTSELBRIL

-Open de knutsel-pdf en print ‘m uit!
-Kleur, verf, versier een bril en plak ‘m in elkaar.
-Zet de bril op en maak een foto.
-We zien de foto graag via Facebook, mail of Whatsapp.

-PRINT HIER ONZE KNUTSELPLAAT!

Milo&Me

Optiek van Meer vindt dat iedere brildrager minimaal een reservebril moet hebben en door je reservebril de functie van sportbril te geven wordt het direct een investering die na aankoop niet gelijk in de la verdwijnt.

In ons assortiment hebben we dan ook speciale sportbrillen die natuurlijk ook als reserve- of stoeibril ingezet kunnen worden.

Je koopt ‘m al vanaf €99

Aanbieding:

2e kinderbril vanaf €50,00

  • Je sportbril reservebril of zonnebril vanaf €50 bij aankoop van een nieuwe bril!
  • -vraag naar de voorwaarden
Neem contact op

Een greep uit onze merken

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..

1
Hallo 👋,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by