Toffe brillen, comfortabele contactlenzen en preventieve oogzorg voor kids!

Brillen

Onze collectie kinderbrillen is zo tof, je zou bijna willen dat je een bril mag dragen 😉 Met een paar mooie en veilige glazen kijk je vol trots de wereld in!

De collectie kinderbrillen is er altijd al één waar we trots op zijn. We hebben een ruime collectie kinderbrillen in huis en mochten we jouw model of kleur niet hebben dan gaan we met alle plezier ons best doen om de juiste bril voor je te vinden bij onze leveranciers.

Montuur gevonden, dan zijn de brillenglazen aan de beurt. Met de nieuwe Eyezen Kids brillenglazen zorgen we voor optimaal zicht en bescherming met speciaal op kids aangepaste specificaties.

Brillenglazen moeten natuurlijk passen bij het gebruik van de bril. Ga je er alleen mee naar school, moet er mee gesport worden of is een zonnebril op sterkte de bedoeling. Steeds vaker beseffen ouders dat ook kids niet met één bril op alle momenten het best geholpen zijn en daarom is ook voor kids het hebben van meerdere brillen steeds gebruikelijker.

Steeds meer kids worden BIJZIEND en hebben een -(min) bril of contactlenzen nodig. Deze bijziendheid “ook wel MYOPIE genoemd” komt steeds vaker en op steeds jongere leeftijd voor. De mate van bijziendheid wordt extremer en dat brengt bij het ouder worden gezondheidsrisico’s voor de ogen met zich mee. Onderzoekers spreken zelfs van een myopie-epidemie. Ons MYOPIE-MANAGEMENT is bedoeld om bij de kids met kans op deze hogere myopie de sterktetoename zoveel mogelijk te beperken en daarmee het risico op latere oogproblemen te verkleinen.

Bijziendheid hoeft op zich niet gevaarlijk te zijn. Echter, vooral bij jongeren is bijziendheid vaak sterk progressief. De grootste progressie vindt meestal plaats tussen de 6 en 17 jaar oud. Deze groep loopt een hoger risico om hoog bijziend te worden. Er is een verhoogde kans bij hoge myopie op de ontwikkeling van staar, glaucoom en een netvliesloslating.

Regelmatige controle van de ogen van je kids is ons advies! Of er nu wel of geen klachten zijn, of er nu al wel of geen bril gedragen wordt. Is er niets aan de hand krijg je dit gelijk van ons te horen. Loopt jouw kind een verhoogd risico kunnen we je informeren over de mogelijkheden om de sterktetoename af te remmen (Myopie-Management) en ooggezondheidsproblemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen.

Myopie-Management bestaat vooral uit voorlichting, lifestyletips en indien nodig speciale contactlenzen of brillenglazen ontwikkeld om de sterktetoename af te remmen.

Maak die afspraak en laat je informeren!

Contactlenzen

Naast brillen zijn contactlenzen voor de kids vanaf 9 jaar in veel gevallen ook zeer goed mogelijk. Alle contactlenzen kunnen eerst geprobeerd worden of hebben een proeftijd.

Ook kunnen contactlenzen prima naast je bril en zijn ze superhandig voor het sporten.

Wij informeren jullie graag over contactlenzen voor overdag en zelfs die voor ’s nachts! Stel je voor, je lenzen indoen als je gaat slapen, je doet ze uit als je wakker word en kunt de hele dag scherp zien zonder bril op of contactlenzen in.

Milo&Me

Optiek van Meer vindt dat iedere brildrager minimaal een reservebril moet hebben en door je reservebril de functie van sportbril te geven wordt het direct een investering die na aankoop niet gelijk in de la verdwijnt.

In ons assortiment hebben we met Milo&Me enorm flexibele sportbrillen die natuurlijk ook als reservebril of stoeibril ingezet kunnen worden.

Je koopt ‘m al vanaf €129.00

Aanbieding Milo&Me brillen:

Als 2e bril vanaf €75.00

  • Je Milo&Me sportbril reservebril of zonnebril vanaf €75.00 bij aankoop van een nieuwe bril!
  • -vraag naar de voorwaarden
Neem contact op

Een greep uit onze merken

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..

1
Hallo ????,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by