De bril, met liefde voor je gemaakt

De bril, een optimale combinatie van montuur en brillenglazen.

In onze winkel vindt je steeds een prachtige collectie monturen welke met grote regelmaat voorzien wordt van nieuwe modellen, kleuren en materialen.

Door in binnen- en buitenland beurzen te bezoeken blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen. Naast alle modische collecties zijn de vertrouwde klassiekers ook altijd aanwezig.

In de winkel kun je de brillen “voelen” en dat is toch echt de beste manier om de juiste keuze te maken. Met een persoonlijk advies van onze specialisten is die juiste keuze geen enkel probleem.

Om je het scherpste en comfortabelste zicht te geven maken we gebruik van het brede assortiment van Essilor brillenglazen.

We adviseren glazen uit het Eyezen- en Varilux-series assortiment. Met deze glazen kunnen we je sterkte tot op 0.01 nauwkeurig corrigeren (dit is bij andere glazen 0.25). Samen met de opties om je glazen te personaliseren creëren we optimaal zicht.

Op de website van Essilor vindt je nog veel meer informatie maar het liefst vertellen wij je er alles over in onze winkel. Tot snel!

Budgetbrillen

Onze budgetcollectie monturen is een steeds wisselende serie monturen waar we voor een extra aantrekkelijke prijs een prima bril naast de contactlenzen, een beeldschermbril, een zonnebril of een handige reservebril kunnen uitzoeken.

Budgetcollectie:

Complete bril vanaf €129,00

  • Complete enkelvoudige bril al vanaf €129
  • Complete beeldscherm bril al vanaf €299
  • Complete multifocale bril al vanaf €377
Neem contact op

Een greep uit onze merken

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..