Zorg voor je ogen en natuurlijk ook die van je kids!

Optometrie: optimale zorg voor je ogen!

Zien is erg mooi en om maximaal te blijven zien is er soms meer nodig als een vakkundige oogmeting.

Onze optometrist is gespecialiseerd in het controleren van de gezondheid van je ogen. Je komt bij de  optometrist op advies van onze opticiens, contactlensspecialisten of je huisarts voor een aanvullend onderzoek. Ook als je bekend bent met bijvoorbeeld diabetes of glaucoom kan de periodieke controle bij ons plaatsvinden zodat de reis naar de oogarts of kliniek niet gemaakt hoeft te worden.

Bij kids gaat het meten van de ogen soms beter als de ogen gedruppeld zijn. Als dit nodig is kom je bij Britt in de stoel. In de huidige beeldschermentijd is het bekend dat kids een grotere kans lopen op het ontwikkelen van hogere min-sterkte wat later tot gezondheidsklachten aan de ogen kan leiden. Om de toename van min-sterkte af te remmen werken we met speciaal daarvoor ontwikkelde contactlenzen, dit afremmen van de sterktetoename noemen we Myopie-Management.

Een oogcontrole waarbij gescreend wordt op eventuele afwijkingen aan het oog is soms wenselijk omdat een gewone oogmeting niet volstaat en vaak noodzakelijk bij bijvoorbeeld diabetes patiënten of mensen met een verhoogde oogdruk. Ook kan soms de oogmeting nauwkeuriger worden uitgevoerd met behulp van een druppelonderzoek.

Onze optometrist Britt is bereikbaar voor iedereen, wel graag op afspraak zodat alle tijd voor het juiste onderzoek genomen kan worden. Britt is een aantal dagen per week bij ons in de winkel en op andere dagen werkt ze in een oogheelkundige kliniek. Op deze manier houdt ze haar vakkennis optimaal op niveau.

Je hebt vast wel eens gehoord van staar, Britt kan je er alles over vertellen. Ze kan de ogen er op controleren en indien nodig een verwijzing voor de oogarts schrijven.

Verder weet Britt onder andere raad met droge ogen, verhoogde oogdruk en klachten die ontstaan omdat de ogen niet goed samenwerken.

Momenteel worden de huisartsen in de regio geïnformeerd over onze nieuwe diensten zodat zij Diabetes patiënten kunnen gaan doorverwijzen om de ogen en dan het netvlies in het bijzonder  jaarlijks te laten controleren. Met gemak van een korte reisafstand, korte wachttijden en gratis parkeren voor de deur kun je deze jaarlijkse controle dan voortaan ook bij Optiek van Meer laten uitvoeren.

Nieuwsgierig wat Britt voor je kan betekenen? Maak een afspraak!

Een greep uit onze merken

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..

1
Hallo ????,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by