Hard, zacht of Nacht, de mogelijkheden zijn eindeloos

Contactlenzen

Je wil geen bril? Of misschien niet altijd? Dan is wellicht het dragen van contactlenzen een prima manier scherp de wereld in te kijken, altijd of misschien niet altijd. 

Enkele voordelen van contactlenzen kunnen zijn dat je geen bril op hoeft, afzakken of knellen achter de oren is er niet bij. De lenzen bewegen met de ogen mee dus scherp zicht in alle richtingen. Er komen geen regendruppels op en ze slaan niet aan.

Uiteraard zijn er zoals bij ieder hulpmiddel ook wat kanttekeningen te plaatsen: Contactlenzen kunnen minder lekker zitten als er iets onder komt of de ogen wat droger worden. De scherpte is vaak erg prettig maar zeker bij zachte contactlenzen kan dit afhankelijk van vervuiling en droogte wat variëren.

Met alle opties die er zijn is het belangrijk om je wensen en gegevens zoals oogsterkte en oogvorm goed in kaart te brengen. Vervolgens adviseren we de beste optie(s) en kennen de meeste keuzes een proefset of proeftijd.

Optiek van Meer werkt met diverse leveranciers die zowel “standaard” als maatwerk contactlenzen leveren. Hierin kan de vertesterkte maar ook een combinatie van verte- en nabijsterkte geproduceerd worden. De keuze uit zachte, vormstabiele(harde) en Nachtlenzen zorgt ervoor dat we vrijwel iedereen van een paar toplenzen kunnen voorzien.

De vraag naar producten waardoor je brillenglazen niet meer aanslaan tijdens het gebruik van een mondkapje is groot. We hebben er smeersels voor maar de meest effectieve oplossing: contactlenzen!


Nachtlenzen laten u overdag scherp zien zonder bril of lenzen

Bij deze fantastische manier van corrigeren draag je de Nachtlenzen ’s nachts. De lenzen zorgen met een uiterst veilige druk op de ogen voor de correctie. ’s Morgens gaan de lenzen uit en kunt je prima zien.

Overdag scherp zien zonder bril of lenzen: De ideale manier van kijken! We checken graag of het je past.

 

Bril met korting voor onze contactlensklanten

Complete bril vanaf €99,00

  • We maken veel gebruik van onze huiscollectie maar de mogelijkheden zijn net als bij contactlenzen vrijwel eindeloos!
  • - Vraag ons naar de voorwaarden
Neem contact op

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..

1
Hallo 👋,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by