Britt

Onze hbo optometrist Britt is gespecialiseerd in de oogzorg die verder gaat als het aanmeten van de juiste bril of contactlenzen. Britt checkt de gezondheid van je ogen door onder meer het netvlies goed te bekijken en de samenwerking tussen de ogen te meten.

Met het huidige beeldschermgebruik lopen kids een grotere kans op het ontwikkelen van hogere min-sterktes wat op latere leeftijd tot gezondheidsklachten aan de ogen kan leiden. Door het toepassen van MYOPIE-MANAGEMENT is dit af te remmen. Op onze kids-pagina vindt je meer info!

Bij kids gaat het meten van de ogen soms beter als de ogen gedruppeld zijn. Als dit nodig is kom je bij Britt in de stoel. Het is aan te raden de ogen van je kids regelmatig te laten checken, ook als er nog geen klachten zijn.

Diabetes- en glaucoompatiënten kunnen voor de periodieke oogcontrole ook bij Britt terecht en dat is wel zo makkelijk lekker dichtbij met gratis parkeren voor de deur.

Last van rode ogen? Irriterende of tranende ogen? Het zou kunnen zijn dat er sprake is van droge ogen en we een oplossing in huis hebben.

Benieuwd of Britt iets voor je kan doen? Maak een afspraak!

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..