Britt

Voor oogzorg is Optiek van Meer al jaren het juiste adres en met de komst van Britt eind 2020 doen we er nog een schepje bovenop: Deze hbo optometrist is gespecialiseerd in de oogzorg die verder gaat als het aanmeten van de juiste bril of contactlenzen.

Britt checkt de gezondheid van je ogen door onder meer het netvlies goed te bekijken en de samenwerking tussen de ogen te meten.

Bij kids gaat het meten van de ogen soms beter als de ogen gedruppeld zijn. Als dit nodig is kom je bij Britt in de stoel. In de huidige beeldschermentijd is het bekend dat kids een grotere kans lopen op het ontwikkelen van hogere min-sterkte wat later tot gezondheidsklachten aan de ogen kan leiden. Om de toename van min-sterkte af te remmen werken we met speciaal daarvoor ontwikkelde contactlenzen. Twijfel of nieuwsgierig? maak een afspraak!

Diabetespatiënten hoeven voor hun periodieke oogcontrole niet meer naar de oogarts of kliniek want dit kan op afspraak voortaan ook bij Optiek van Meer en dat is wel zo makkelijk lekker dichtbij met gratis parkeren voor de deur.

Last van rode ogen? Irriterende of tranende ogen? Het zou kunnen zijn dat er sprake is van droge ogen en Britt een oplossing voor je heeft.

Benieuwd of Britt iets voor je kan doen? Maak een afspraak!

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..

1
Hallo 👋,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by