Bezoek onze SPORTDAG zaterdag 27 juni
de juiste bril of contactlenzen voor uw sport en hobby

Goed zicht tijdens je sport of hobby vergroot je plezier!!

Met de juiste bril of contactlenzen zorg je voor optimaal zicht, contrast en bescherming. Sporten gaat je daardoor nog gemakkelijker af. Voor de één betekent het meer ontspanning en voor de ander levert het betere prestaties op.

We nodigen jullie uit voor onze Optiek van Meer sportdag zaterdag 27 juni waar we er graag alles over vertellen en je volop kunt passen. Op deze dag vullen we onze eigen collectie aan met talloze extra modellen en kleuren uit de demo sets van onze leveranciers dus grijp je kans op extra veel keuze!

Van 9.00u tot 16.00u showen we de vele modellen en uitvoeringen bij ons voor de winkel. Diverse lokale collega’s helpen met de aankleding van ons evenement. De weersvoorspelling is prima dus er is geen reden niet te komen.

Heb je deze zaterdag een rondje fietsen of hardlopen gepland? Plan je pauze bij ons. Vullen wij je bidon en regelen we wat te snacken, kun jij ondertussen onze brillen checken.

Sterkte nodig om optimaal te zien? Veel van onze sportbrillen kunnen op sterkte gemaakt worden. Is een bril niet praktisch bij je sport of hobby vertellen we je graag alles over de contactlensopties zoals daglenzen en Nachtlenzen.

Niet direct een sportbril nodig? Ook jouw mening en feedback wordt op prijs gesteld. Kom dus zeker langs om op de hoogte te zijn van alle mogelijkheden. Een goede voorbereiding maakt sporten nog leuker!

Hou onze socials op Facebook en Instagram in de gaten voor updates en verslagen van onze sportdag.