OLIEBOLLENRIT 2019: Zondag 29 december
AANMELDING GEOPEND

Sluit het jaar af met een smakelijke socialride! Maurice organiseert als liefhebber van de racefiets en mountainbike de 3e editie van de Optiek van Meer Oliebollenrit, een wegrit op de laatste zondag van het jaar.

We starten na een bak koffie bij onze winkel in St. Willebrord voor 70km. Het eerste stuk gaat naar het gemeentehuis in Zevenbergen om de overige fietsmaatjes op te pikken. Met starten in Zevenbergen kan er gekozen worden  voor 45km of 70km.

Na een mooie en vooral gezellige ronde is er pauze met bubbels, bollen en babbels. Na de pauze zijn de fietsers van de kortere afstand slechts 2km van het startpunt. De rest van de groep vervolgd de weg over St. Willebrord weer terug naar Zevenbergen.

GPX is beschikbaar op Strava

  • 8.45u koffie Optiek van Meer + groepsfoto voor Optiek van Meer
  • 9.05u vertrek Optiek van Meer voor 70km
  • 9.30u oppikken fietsmaatjes bij gemeentehuis Zevenbergen voor 45km of 70km
  • Aankomst pauzeplaats: GROEPSFOTO!
  • Na bubbels, bollen en babbels 45km fietsers naar Zevenbergen en de 70km fietsers richting St. Willebrord.

Deze socialride word gesponsord door Optiek van Meer en deelname is kosteloos. Van de deelnemers word verwacht dat het materiaal in orde is en dat je een helm draagt. Er is geen technische ondersteuning dus zelf voor extra bandjes en lucht zorgen. Het is een socialride dus samen uit samen thuis. We houden ons aan de verkeersregels en deelname is op eigen risico.

1
Hallo 👋,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by