Oogcontact op 1,5m! Brillen, zonnebrillen en contactlenzen

(On)gewoon zien

Optiek van Meer kan alle vertrouwde diensten zoals oogmetingen, contactlens controles en aanpassingen uitvoeren. In de winkel is er ruime gelegenheid om veilig je nieuwe bril of zonnebril uit te zoeken!.

We hebben ons helemaal aangepast aan de corona-adviezen die het RIVM en onze sector hebben opgesteld. Voor een klein aantal handelingen zoals het meten van de oogdruk is het helaas nog niet toegestaan, hiervoor bellen we je graag zodra het weer verantwoord mogelijk is.

Veel vragen en bestellingen kunnen we telefonisch, via de app of mail met elkaar regelen en een afspraak voor oogmeting of contactlenscontrole maak je gewoon op deze site!

Tel. 0165-383335

Whatsapp. 0165-383335

Mail. info@optiekvanmeer.nl

Optiek van Meer houdt dagelijks diverse informatiebronnen in de gaten en staat in contact met vele collega’s. Aan de hand van alle informatie bepalen we continu ons te voeren beleid.

Oogcontact op 1,5m met onze corona regels en diensten

We begroeten je hartelijk… op afstand, dat wel. En deze afstand bewaren we met elkaar je hele bezoek. Bij contactlenscontroles en aanpassingen komen we indien nodig dichterbij en gebruiken dan de nodige beschermmiddelen zoals mondkap, handschoenen en beschermkap.

Allereerst vragen we je om volgens RIVM advies thuis te blijven als je verkouden bent, keelpijn hebt, koorts hebt en/of niet fit voelt. Dit geldt ook voor onze collega’s. We hanteren extra hygiëneregels, wassen onze handen en poetsen de hele dag door!

Monturen en zonnebrillen kunnen worden uitgezocht, wij houden voldoende afstand. Gepaste producten houden we apart om te reinigen. Het afstellen lukt heel goed op afstand en mochten we dichterbij moeten komen kan dit indien wenselijk met de nodige beschermmiddelen zoals mondkap, handschoenen en beschermkap.

Oogmetingen kunnen worden uitgevoerd. Wij bedienen onze oogmeet apparatuur op zo’n 2 meter afstand en reinigen deze veelvuldig.

Bril of zonnebril nodig maar wil je met zo min mogelijk andere mensen in contact komen? Neem contact met ons op om de optie “private shopping” te overleggen.

Lenscontroles en metingen om met contactlenzen te starten kunnen worden uitgevoerd. Bij sommige metingen komen we binnen de 1,5m en als dit het geval is passen we de nodige beschermmiddelen toe voor jullie en onze gezondheid. Het nabestellen van contactlenzen zonder controle is via onze communicatie kanalen mogelijk.

We hebben meer tijd nodig om de RIVM adviezen zoals het reinigen van apparatuur en ruimte optimaal te kunnen volgen. Zo kan het gebeuren dat je wat langer moet wachten, dit kan in de winkel als er voldoende ruimte is. Is het te druk: voor onze winkel staat een bank waarin het in het zonnetje prima wachten is. We kunnen ook een afspraak maken voor later.

Reparaties aan brillen zijn i.v.m. de extra hygiëne maatregelen vaak niet klaar terwijl u wacht. We spreken een afhaalmoment af.

Niet in de gelegenheid om je bril, contactlenzen of contactlensvloeistof in onze winkel af te halen: Neem contact op en we zorgen samen voor een passende (bezorg) oplossing.

De kop koffie die we gebruikelijk serveren blijft even achterwege en de duploblokken zijn uit de speelhoek gehaald.

Het belangrijkste is er voor jullie te kunnen blijven zijn! Schroom niet en neem contact op.

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..