Benut het volledige potentieel van je ogen

AVA: oogmeten opnieuw uitgevonden

Het maximale zicht uit je ogen halen? Kom bij ons langs voor onze innovatieve AVA-oogmeting. Waar een gebruikelijke oogmeting je sterktes afrond op kwarten (0,25) hebben wij de toekomst nu al in huis en kunnen we je ogen meten op honderdsten (0,01) nauwkeurig! Benut zo het potentieel van je ogen volledig en niet de afgeronde versie.

De klassieke oogmeting en brillenglazen zijn al talloze jaren op elkaar ingespeeld met sterktes per kwart. Na 5 jaar onderzoek en uitvinden heeft Essilor een oogmeetapparaat ontwikkeld waarmee we op een geheel nieuwe manier je zicht scherper en comfortabeler kunnen meten als ooit.

Ons AVA principe bestaat uit 3 factoren om een optimaal resultaat te bereiken:

  • De oogmeting doen we met de Essilor Vision-R 8OO (foto hieronder). Dit revolutionaire apparaat bevat geen losse glaasjes waar je tijdens de meting tussen moet kiezen maar is voorzien van vloeistofcompartimenten die door vormverandering de sterktes tot op hondersten (0,01) kunnen aanpassen.
  • De oogmeting doen we volgens het AVA-protocol. De oogmeting verloopt iets anders als je wellicht in het verleden hebt gezien maar onze opticiens loodsen je ontspannen door de hele meting. Deze nieuwe manier van meten levert je de optimale sterkte tot een honderste (0,01) nauwkeurig.
  • De gevonden gegevens kunnen door Essilor exact in de modernste maatwerk brillenglazen geslepen worden. Je meest scherpe en comfortabele bril is binnen handbereik.

Onderscheidende innovatie maakt ons jouw opticien

Als we je ogen mogen meten is dit altijd een AVA-meting. Na de meting op hondersten (0,01) laten we je het verschil met je huidige correctie zien en desgewenst ook het verschil met de op kwarten (0,25) afgeronde meting.

De keuze voor de nieuwe brillenglazen start met de keuze uit de klassieke of de maatwerk brillenglazen. Wij kunnen de keuze al wel raden 😉

Deze nauwkeurigere manier van meten wordt automatisch toegepast in alle Eyezen brillenglazen en de e-series en x-series uit het Varilux assortiment.

Nieuwsgierig geworden naar het volledige potentieel van jouw ogen? Maak een afspraak voor een oogmeting en we  laten het je graag ervaren.

Een afspraak maak je telefonisch tijdens onze openingstijden van maandag t/m zaterdag of online via onderstaande button:

Een greep uit onze merken

Afspraak maken

Kom bij ons langs, bel 0165-383335 of plan direct een afspraak online..