World Sight Day

Ook voor onze ogen geldt dat 2020 anders is dan anders. Gewoontes zijn drastisch veranderd voor miljoenen mensen wereldwijd die steeds intensiever en langer gebruik zijn gaan maken van digitale schermen.

De kwetsbare ogen van onze kinderen hebben het de afgelopen periode extra zwaar gehad. Meer schermtijd zorgt voor digitale oogklachten en kan een nadelige invloed hebben op de ontwikkeling van de ogen van een kind. Regelmatig in de verte kijken is belangrijk. De oplossing: een frisse neus halen èn lekker buiten spelen!

De stelregel is makkelijk: 20/20/2  Kijk na iedere 20 minuten op je scherm 20 seconden in de verte (6meter of verder) en ben iedere dag 2 uur buiten.

WIE STUUR JIJ EEN GRATIS POSTKAART?

Van 6 t/m 17 oktober ontvang je bij aankoop van een paar Varilux- of Eyezenglazen een actiekaartje met een unieke code waarmee je via Kaartje2go een gratis postkaart kunt sturen naar die bekende die je op een leuke manier wil laten weten dat je hen, ondanks de roerige tijden, niet uit het oog verloren bent.

Bij klachten en twijfel checken wij graag je ogen! Dit doen onze gediplomeerde opticiens en als extra onderzoek nodig is schakelen we onze optometrist in.

Onze optometrist kan bij de kids ook druppelonderzoeken doen. Scheelt je weer een ritje naar de oogarts.

Bel ons voor een afspraak of je doet dit online

1
Hallo 👋,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by